Nieuwe ouders

Indien u na het lezen van de website en de schoolgids enthousiast bent geworden en de Kleine Prins als mogelijke school ziet voor uw kind(eren), neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via nummer: 0318-548137, per mail directie.kp@skovv.nl  of door binnen te lopen bij de Kleine Prins. Vraagt u dan naar de locatieleider van de school, Renate Vlaanderen. Tijdens deze kennismaking geven we graag antwoord op uw vragen.

Aanmelden

Mocht u besluiten uw zoon/dochter bij ons op school aan te melden, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en afgeven bij of opsturen naar de Kleine Prins. Nadat wij dit hebben ontvangen, nemen wij de gegevens van uw kind op in ons administratiesysteem. Daarvan ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Uw kind is vanaf dat moment officieel aangemeld. 

Vervolgens zal de stamgroepleider waar uw kind zal starten, 6 tot 8 weken voor de vierde verjaardag, contact met u opnemen om een aantal inloop-momenten af te stemmen. Door regelmatig deze website te bezoeken, ons te volgen op social media (Facebook: de Kleine Prins met het schoollogo) en af en toe eens langs te komen op school of met uw kind te gaan spelen op het plein zullen u en uw kind(-eren) meer te weten komen over de school en vast wat kunnen wennen.

 

Aanvraag kennismakingsgesprek