Nieuwe ouders

Indien u na het lezen van de website en de schoolgids enthousiast bent geworden en de Kleine Prins als mogelijke school ziet voor uw kind(eren), neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via nummer: 0318-548137 of per mail directie.kp@skovv.nl . Tijdens deze kennismaking geven we graag antwoord op uw vragen en laten we de school zien.

Aanmelden

Aanmelden 4-jarigen:

Wij werken met een maximale instroom van 15 kleuters per half kalenderjaar.

Schooljaar 2023-2024: vol
Schooljaar 2024-2025: plek voor kinderen die geboren zijn tussen jan-juni 2021
Schooljaar 2025-2026: plek voor kinderen die geboren zijn tussen jan-juni 2022

Een kennismaking is het handigst als uw kind 2-2,5 jaar oud is. Mocht u uw kind willen aanmelden bij ons dan kunt u dit aangeven middels het aanmeldformulier. Deze is te verkrijgen bij ons ná een kennismaking.

Nadat wij dit hebben ontvangen, nemen wij de gegevens van uw kind op in ons administratiesysteem. Daarvan ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Uw kind is vanaf dat moment officieel aangemeld.

Vervolgens zal de stamgroepleider waar uw kind zal starten, 6 tot 8 weken voor de vierde verjaardag, contact met u opnemen om een aantal inloop-momenten af te stemmen. Ook geeft de stamgroepleider dan praktische informatie over het starten bij ons op school.

Aanmelden zij-instroom:

Wilt u uw kind in een hogere groep aanmelden? Neem dan eerst telefonisch contact op met ons. Dan kijken we of we plek hebben in een groep en wat de situatie is. Wij werken in principe met een maximale groepsgrootte van 28 kinderen.

 

Aanvraag kennismakingsgesprek